Langedrag HouseKeeping - Om Oss

Om Oss
<span class='iw-admin-text' >Om Oss</span>

Långedrag Housekeeping

Långedrag Housekeeping grundades som ett litet familjeföretag 2018 i Långedrag. Med tanke på att vi var på väg in i en konkurrenskraftig bransch med redan etablerade dominerande aktörer behövde vi tänka annorlunda. Det var så idén om att ”återuppfinna städning” föddes.

För att vara trogna den idé som utgör kärnan i LH var vi inte bara tvungna att vara annorlunda, utan också att förbättra alla möjliga aspekter av varje verksamhet i företaget för att kunna erbjuda den bästa möjliga hemstädningsupplevelsen i Sverige.

Vi tror verkligen att vår hängivenhet till idén, vår starka vision och vårt lojala samarbete med vår exceptionella kundbas har gjort det möjligt för företaget att växa och börja erbjuda andra tjänster än hemstädning, som storstädning, flyttstädning, fönsterputsning, kontorstädning, visning standing.

Vi är tacksamma för alla som stöttar oss under denna fantastiska resa. För närvarande erbjuder vi våra tjänster i hela Göteborgsområdet.

Vi är ett ungt, kundorienterat och miljövänligt företag som vill uppnå excellens i allt vi gör. Vi följer den japanska Kaizen-filosofin och har en tydlig vision om standarderna för städning av högsta kvalitet.

Med vår personals erfarenhet och utbildning inom städindustrin lyfter vi din kundupplevelse till en helt ny nivå.

Vår Mission

Att erbjuda premiumtjänster och hålla våra kunder nöjda samtidigt som vi skapar hållbara karriärer för medlemmarna i vårt team.

Premiumtjänsterna är ett resultat av samarbete med Europas ledande tillverkare av ekologiska rengöringsprodukter och professionell utrustning, grundlig utbildning av var och en av våra anställda samt kontinuerlig förbättring av våra kvalitetsledningsrutiner.

Våra anställda är inte deltidsanställda, utan heltidsanställda med alla rättigheter och förmåner som det innebär. Vi vill inte kompromissa arbetsetiken bara för att kunna producera billigare tjänster till massorna.

Vår Vision

Att skapa ett starkt varumärke som representerar premiumstädtjänster, personligt bemötande av var och en av våra kunder, miljötänkande och gedigen arbetsmoral.
Vår Vision


Långedrag Housekeeping ”återuppfinner städning” och tillhandahåller samtidigt tjänster inom hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorstädning, visning städning and fönsterputsning.

Vi försöker inte bara vara annorlunda utan vi tror också helt enkelt att vi kan bättre. Det är därför vi vill uppmärksamma våra läsare på några av de ”återuppfinningar” som är centrala i vår ideologi:
We are different

All-inclusive tjänster

Vi anser att städtjänster borde vara något som är lika bekvämt och avkopplande som en all-inclusive-semester. Beställ en städning, lämna över nycklarna och kom sedan tillbaka och koppla av i ditt rena hem. Du behöver inte oroa dig för om du har den rätta dammsugaren eller köpa en massa rengöringsmedel. Vi sköter allt, så du behöver inte oroa dig för någonting.

All-inclusive tjänster
Städning som en vetenskap
Städning som en vetenskap

Varje yta och material kräver olika behandling och städmetoder. Är ditt badrumsgolv av marmor? Är bänkskivan i köket av sten? Oroa dig inte, vi är proffs. Vi har en vetenskaplig inställning till städning - vi vet vilka rengöringsmedel och vilken specialutrustning vi ska använda för att uppnå de bästa städresultaten utan att skada ömtåliga material.

Ingen bindningstid

Vi anser att kunderna fritt ska kunna byta tjänsteleverantör när de så önskar. Därför har vi ingen bindningstid på våra tjänster. Kontraktet kan sägas upp med omedelbar verkan. Vi vill att våra kunder ska anlita oss för att de vill anlita oss, inte för att de måste. Skulle du under olyckliga omständigheter vilja sluta använda våra tjänster, kan du göra det omedelbart. Vi kommer då att återlämna dina nycklar inom 24 timmar (i Göteborgsområdet) från det att du skriftligen sagt upp kontraktet.

Ingen bindningstid
Miljötänkande
Miljötänkande

Miljötänkande finns i vårt företags DNA. I vår verksamhet använder vi uteslutande högkvalitativa rengöringsmedel för yrkesbruk som är Svanenmärkta och certifierade med EU:s miljömärke. Vi väljer våra rengöringsmedel med största noggrannhet från Europas bästa producenter så att vi kan städa ditt hem med de bästa möjliga miljövänliga produkterna.

Färgkodning

Färgkodning är grunden för alla våra städrutiner. Med färgkodning av specifika områden försäkrar vi oss om att våra anställda alltid använder rätt tekniker och produkter för den del av huset de arbetar i. Tack vare färgkodningen undviker vi också korskontaminering. Enkelt uttryckt är ju det sista du vill att samma mikrofiberduk som använts för städning av badrummet sedan används på köksytorna - med färgkodningen förhindras detta.

Färgkodning
Försäkring
Försäkring

**it happens. Ibland händer det tråkiga saker. Det är oundvikligt. Du behöver dock inte oroa dig eftersom allt och alla på vårt företag är försäkrade. Vi har även en ansvarsförsäkring på 10 000 000 Kr.

Flexibilitet

Det är inte alla som vill schemalägga städningen av sitt hem. En del av våra kunder reser mycket, och vi förstår att städningen av deras hem behöver vara mer flexibel. Vi erbjuder ett flexibelt Abonnemang och gör vår bäst att anpassa det efter kundens tidtabell.

Contact Us