Langedrag HouseKeeping - Services

Services
Abonnemang
Storstädning
Flyttstädning
Kontorsstädning
Fönsterputs

Abonnemang är vår populäraste tjänst. När du tecknar ett Abonnemangsavtal beställer du regelbunden städning av ditt hem, och vi bestämmer i förväg hur ofta, hur länge, vilken dag och vilken tid ditt hem ska städas. Ditt hem städas av två av våra professionella medarbetare. Det är alltid samma personer som städar ditt hus.


I vårt basutbud erbjuder vi städning med tre olika frekvenser – varje vecka, varannan vecka eller varje månad. Antalet timmar fastställs under det kostnadsfria hembesöket där vi diskuterar dina behov och önskemål samt bekantar oss med ditt hem och dess särdrag. Vi inspekterar specialmaterial såsom natursten, marmor, obehandlat trä, antikträ etc. så att vi vet vilka rengöringsmedel vi ska ta med oss när vi kommer och städar hos dig.

Var fjärde vecka Varannan veckaVarje vecka
275 SEK/h275 SEK/h250 SEK/h
Fönsterputs från 1200 SEKFönsterputs från 900 SEKFönsterputs från 600 SEK

*Alla priser efter RUT avdrag 

Storstädning är en grundlig städning av ditt hem. Vi rekommenderar Storstädning innan du börjar med ditt Abonnemang om du inte tidigare har anlitat något städföretag, om du har anlitat ett städföretag som du inte var nöjd med eller om huset inte har blivit städat under de senaste sex månaderna. Våra professionella medarbetare ser till att ditt hem är renare än någonsin efter storstädningen. Fönsterputsning ingår inte, men kan beställas separat.


För Storstädning debiteras ett fast pris per m2 från 23 SEK/m2. Inga extra kostnader.

*Alla priser efter RUT avdrag 

Du har packat allt ditt glas och porslin, tagit ut alla dina möbler och nu är det dags att göra ditt hus färdigt för de nya ägarna. Vi finns här för att hjälpa dig. Våra professionella medarbetare ser till att de nya ägarna kan flytta in i ett skinande rent hus. Fönsterputsning ingår.


För Flyttstädning debiteras ett fast pris per m2 från 28 SEK/m2. Material kostnader 70 SEK.


*Alla priser efter RUT avdrag 

Våra kontorsstädningstjänster håller ditt verksamhetsställe fräscht året runt så att ditt team kan koncentrera sig på det som är viktigt. Vi erbjuder kontorsstädning med vår egen utrustning och miljömärkta rengöringsmedel utan extra kostnad.


Priset för kontorsstädning är 320 SEK/tim (exkl.moms).

Våra Abonnemangskunder erbjuds mycket bra priser för fönsterputsning - från 900 SEK.


Priserna för våra övriga kunder är följande:

Fönster sida utan spröjs: 15 SEK/sida, Fönster sida med spröjs: 30 SEK/sida, Stora fönsterna (1,2m x 1,2 m): 30 SEK/sida. Minimidebitering: 1200 SEK. Karm tvätt ej ingår.


Och en sak som du kanske inte lade märke till: Vi tar inga extra avgifter för stegar, teleskopskaft eller annan utrustning. Du behöver inte oroa dig för någonting utan vi tar alltid allting med oss så att vi kommer åt till och med de fönster som verkar omöjliga att nå.


*Alla priser efter RUT avdrag 

Contact Us